Es-Teck kropp i obalans trött fibromyalgi sjuk träning

 

Träna optimalt med en Kropp i Balans.
Gör en kroppsscanning

Om du tränar är det viktigt att kroppen är i balans. Risken är annars stor att du inte får optimalt resultat och istället bryter ner kroppen. 

Mineraler är naturliga grundämnen som behövs för att kroppen ska fungera och vi får i oss 
mineraler genom kosten.  I dagsläget är det många som har mineralbrist och det beror dels på att maten vi äter idag har sämre kvalité än förr och innehåller inte lika mycket mineraler. En annan orsak är också att vi stressar mycket vilket kan rubba mineralbalansen. Det är större risk att få mineralbrist om man tränar hårt, stressar, äter ensidigt eller försöker gå ner i vikt. Har man mineralbrist kan det visa sig genom trötthet, blodbrist, kramper, samlar vätska, sämre ämnesomsättning och många andra symptom.

Med hjälp av en Es-Teck scanning så hjälper vi dig att se vad som krävs för att få din kropp i bästa form. Analysen ger dig en helhetsbild över eventuella brister och obalanser som många av oss bär på idag och som ofta kan rättas till med kost, näringsämnen och livsstilsförändringar.

Vi mäter:

Balansen nervsystemet genom en HRV -mätning

Blodkärlens hälsa och cirkulation

Hjärtats slagkraft

Näringsupptag från tarmen

Metabolismen

Estimering av vissa mineraler

Kroppssammansättning och vätskebalans

Stressanalys pH-värde

Oxidativ stress och antioxidantförsvar

Syresättning

På fliken "Om Es-Teck" förklarar vi mer ingående vilka funktioner vi mäter och vad det innebär

Idag när träning och kroppsideal blir mer vanligt förekommer det ofta ätstörningar som Anorexia Nervosa (AN), Bulimia Nervosa (BN), Ortorexi. Frustation över ett antal försök att gå ner i vikt med hjälp av olika bantningsmetoder och preparat som i slutändan inte ger några resultat utan förstör din kropp och dina organ. Lägg istället fokus på att få kroppen i balans så att kroppen kan fungerar optimalt. 

Med ES Teck kan vi nu hjälpa dig att välja rätt väg redan från början. Ett besök hos oss och vi ser vad du behöver för och få din kropp i balans för att du sedan ska kunna nå dina mål.

 Vi är det första steget till ett hälsosammare liv.