HÄLSOKONTROLL-FÖRETAG

Hur många har inte varit på en hälsokontroll där allting ser bra ut fast personalen inte mår bra?

En sån enkel sak som brist på Magnesium vilket är otroligt vanligt. Magnesium har 300 funktioner i kroppen. Bristen stör t ex sömnen vilket gör medarbetaren trött, stresskänslig och ofokuserad vilket påverkar hela personens liv och dig som arbetsgivare. Magnesiumbrist upptäcks sällan i sjukvårdens blodprover. 

Stärk hälsan hos företagets anställda och motivera dem till en sund livsstil. Man vet att 80 % av de degenerativa sjukdomarna som hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes cancer mm har sitt ursprung i vår livsstil. Es-Teck mäter 72 olika värden och funktioner i kroppen. 

Es-Teck är unik och ger resultat näst intill på cellnivå vilken de flesta hälsokontroller inte gör. Medarbetaren ser allt på skärmen framför sig och får allt förklarat för att förstå sammanhang och hur resultaten påverkar personen i fråga. Just Es-Teck mätning brukar vara väldigt uppskattat dels för att det ger en tydlig helhetsbild samt att den är medicinskt godkänd och används på sjukhus vilket ger resultatet hög kvalitet. Många saker som vi ser i mätningen är enkelt att rätta till och ger personen en högre livskvalitet. 

Hälsokontrollen kostar 1795 kr ex moms per anställd och varje scanning tar ca 60 minuter. Ni ansvarar för att vi har ett rum att sitta i för att utföra Hälsokontrollen. Vi debiterar vår reskostnad. 

Intresserad? Fyll i formuläret nedan så berättar vi mer

Hälsokontroll företag