HÄLSOKONTROLL - FÖRETAG

Hur många har inte varit på en hälsokontroll där allting ser bra ut fast personen inte mår bra?

Har du personal som mår dåligt, som är sjukskrivna eller inte kommer framåt i sin rehablitering? Testa något nytt.  Vi har tidigare valt att inte arbeta mot företag då det inte har känts givande att göra en hälsokontroll på en person som mår toppen eller som inte vill lyssna på att en utmattning är bakom hörnet. Vår erfarenhet är att innan man går in i utmattning så springer man ifrån sig själv och lyssnar inte på några förebyggande och kloka råd. 

Vi vill nu erbjuda det vi tror på. Att erbjuda hälsokontroll till de som har behov, som behöver hjälp och är motiverade, i det läget är en en hälsoscanning perfekt. 

Es-Teck är unik och ger resultat näst intill på cellnivå vilken de flesta hälsokontroller inte gör. Medarbetaren ser allt på skärmen framför sig och får allt förklarat för att förstå sammanhang och hur resultaten påverkar personen i fråga. Just Es-Teck mätning brukar vara väldigt uppskattat dels för att det ger en tydlig helhetsbild samt att den är medicinskt godkänd och används på sjukhus utanför Sverige vilket ger resultatet hög kvalitet. Många saker som vi ser i mätningen är enkelt att rätta till och ger personen en högre livskvalitet. 

Hälsokontrollen kostar 1795 kr ex moms per anställd och varje scanning tar ca 75 minuter. 

Dels tecknar vi avtal med företag så de anställda kan boka tid hos oss, kommer till Tyresö och vi fakturerar sedan besöket till företaget om det är så vi kommit överens om. Det kan även i många fall vara bra om företaget sponsrar med tex 800 kr i kosttillskott så personen inte backar på det pga ekonomi då det nästan är ett måste för att känna optimalt resultat. 

Intresserad? Fyll i formuläret nedan så berättar vi mer

Hälsokontroll företag