• Es-Teck trött fibromyalgi sjuk hälsokontroll sköldkörtel
  • Es-Teck trött sköldkörtel fibromyalgi sjuk deprimerad vitaminbrist

Hälsokontroll-trött,fibromyalgi,utbränd?   

Känner du att något är fel? Gör en medicinskt godkänd hälsokontroll som mäter av 74 olika värden och funktioner i kroppen.

Stanna upp i tid och lyssna på kroppen signaler

Idag måste man kämpa på trots att kroppen inte orkar.  Es-Teck Hälsokontroll är en medicinskt godkänd IT baserad kroppsscanner som används på sjukhus runt om i världen. Es-Teck skannar din hälsa på cellnivå och resultatet presenteras digitalt och lättöverskådligt. Själva skanningen tar ca 5 minuter och tillsammans går vi igenom resultatet, totalt tar det ca en timme att få en komplett hälsokontroll.

Es-Teck Hälsokontroll visar status på hjärta, kärl, vitamin och mineralstatus, syresättning, kroppssammansättning, , sköldkörtel, socker, kolesterol, lever, njurstatus, stress, fibromyalgi, nervsystem, tarm  och många andra parametrar. Du får en helhetsbild över din hälsa. Läs mer här om de olika fysiologiska värden som Es-Teck Hälsokontroll ger svar på.

Många av oss bär på olika symptom och diagnoser. Allt från utbrändhet, extrem trötthet, magproblem, huvudvärk, depression, sömnproblem, IBS, fibromyalgi, sköldkörtelproblematik, kroniskt trötthetssyndrom, ledvärk, viktproblem, utmattning, minnesproblem och andra krämpor som oftast har en koppling i vår livsstil och som kan rättas till med kost, terapeutiska doser näringsämnen och livsstilsförändringar.

Obalanser i kroppen kan ställa till det rejält. Är du konstant trött eller har svårt att somna? Lägger du på dig vikt som är svårt att få bort? Hur är syra/bas balansen i kroppen? Hur fördelar sig vätskan i och utanför cellerna? Hur är balansen mellan de livsviktiga mineralerna natrium och kalium? Har du problem med sköldkörteln eller är det något annat? Säger läkarens prover att Sköldkörteln fungerar som den ska fast du känner att motorn i kroppen (ämnesomsättningen) inte är som den brukar? Sjukvården har stora brister vad det gäller sköldkörteln, lösningen är kanske enklare än vad du tror? Har du ett fruktansvärt sockersug? Har du fibromyalgi? Är det verkligen riktig fibromyalgi eller är det en helt annan orsak till din värk? Har du vitamin eller mineralbrist? Hur är det med syresättningen i kroppen, vet du hur dålig syresättning påverkar dig? Njurar och lever sköter renhållningen i kroppen, vad händer om dom inte mår bra? Bryter du ner kroppen eller bygger du upp den när du tränar?  Känner du dig utbränd? Unna dig en scanning och ta reda på orsaken till varför du känner att något är fel för en sak är säker och det är att du känner din kropp bäst och kan lita på när du känner att något inte är som det ska.

Självklart är en hälsokontroll intressant även för dig som känner dig kärnfrisk.

Mineralbrist? Livsviktiga mineraler är naturliga grundämnen som behövs för att kroppen ska fungera och vi får i oss mineraler bla genom kosten. I dagsläget är det många som har mineralbrist och det beror dels på att maten vi äter idag har sämre kvalité än förr och jordarna vi odlar i är ofta fattiga på mineraler. Det är större risk att få mineralbrist om man tränar hårt, stressar, äter ensidigt eller försöker gå ner i vikt. Vid en mineralbrist kan man få alla möjliga olika symptom som t ex kramper, samlar på sig vätska, sämre ämnesomsättning, värk i kroppen som vid fibromyalgi, trött, orkeslös, huvudvärk, hjärtinfarkt och depression för att nämna några.  

Det är svårt att gissa hur just din mineralbalans ser ut. Kom ihåg att många sjukdomssymptom beror på en brist som bör rättas till genom att man ger kroppen det ämne som det råder brist på, inte genom att inta främmande molekyler i form av olika läkemedel som ofta skapar den ena biverkningen efter den andra. Ge kroppen det den saknar. Då har den förmågan att reparera sig själv!  Mineralbalansen är en av 74 olika områden som Es-Teck Hälsokontroll mäter. 

Screeningmetoden som vi använder räknas vara en av de mest omfattande och väl verifierade på marknaden. Screeningen bedömer 74 olika fysiologiska parametrar och dess funktionella status.

Vi finns i Tyresö Centrum Bollmoravägen 20, 1 tr ned (samma ingång som Folktandvården). Vi tar endast emot bokningar via Boka direkt, eller via telefon 0767717774

sköldkörtel Trött utbrändhet fibromyalgi