Det går bra att anmäla sig till återbudslista, ange vilken aktuell ort det gäller och namn och mail och även att det gäller återbudslista så kontaktar vi dig vid ev återbud. 

Vi uppskattar om du skriver din fråga här så svarar vi så snart vi kan. Tack!
Vi har även svarsservice på telefon 076 - 771 00 29

Kontakta oss

Vår lokal i Tyresö ligger på Regnbågsgatan 14 i Tyresö Centrum. Vi har nyligen bytt gatunamn. Den nya adressen kan vara svår att hitta om man använder GPS, skriv då hellre in det tidigare gatunamnet Bollmoravägen 20. Ingång Folktandvården 1 tr ned. Välkommen!

Bil: Från Nynäsvägen (väg 73) svänger du av mot Tyresö (väg 229) och följer skyltning mot Tyresö och Tyresö Centrum.

Alternativ 1:   KOSTAR 20 KR PER TIMME PRECIS UTANFÖR LOKALEN

Kör rakt fram i första rodellen och vid rödljuset (i korsningen finns en Mc Donalds) ta till höger mot Tyresö C och du kommer till parkering med P avgift.

Alternativ 2:  GRATIS 3 TIMMAR MED EASY PARK MEN NÅGRA HUNDRA METERS PROMENAD

Vid första rondellen strax efter Willys går det att ta till höger för att komma rakt in mot parkering i Tyresö Centrum med 3 timmars fri parkering MEN du måste ta en parkeringslapp från EASY PARKS automat alternativt registrera parkeringen i EASY PARK app. 

Buss: Från Gullmarsplan går buss 875 eller 873 och du kommer till Tyresö Centrum vid Buss stationen. Om du frågar någon efter vägen, fråga då efter Folktandvården vid Vårdcentralen så kommer du rätt. Vi håller till i samma ingång som Folktandvården men vi finns en trappa ner, utanför har vi en Pizzeria.