Lyssna på otroligt intressant inlägg om Dr Mikael i TV4 om läkemedelsbranchen

Följ Läkaren och psykiatriker Anders Hansens grymma programserie i SVT Play

Anders Hansen

Tyvärr har SVT stängt ner länkarna från Anders grymma programserie om den Digitala hjärnan. Men Googla tex på YouTube så hittar du lite föreläsningar av Anders... Även på Spotify finns bra poddar om du söker på Anders Hansen. Anders är Läkare och psykiatriker. 

 

Boktips, klicka på länken så hittar du boken på Storytel

Denna är en superfavorit. Vem är jag i förhållande till andra. Varför agerar andra som dom gör. Lär känna dig själv. 

Av Författare Thomas Eriksson

Klicka på länken så hittar du boken via Adlibris

Riktigt bra bok om hur viktigt det är med rörelse och motion för hjärnan. Överläkaren Anders Hansen har skrivit boken. Väldig bra även för de med diagnoser som ADHD tex. 

Författare Anders Hansen

Sköldkörteln och Helheten är en bok skriven av Läkaren Azin som själv haft problem med sköldkörteln och därav stött på den okunskap som idag många sköldkörtelpatienter tampas med . Hon berättar sin historia genom att kombinera klassisk skolmedicin med kunskapen om kroppens behov av att stabilisera mineraler, vitaminer och hormoner lyckades bota sig själv.

Författare: Azin Farid Sandberg

Klicka här så kan du beställa boken via Bokus

En riktigt bra bok skriven av Tandläkaren Karin Öckert och hur mycket våra tänder påverkar vår hälsa. Amalgamfyllningar, rotfyllningar hur negativt det är för oss. Denna bok tar upp hela kroppen och är riktigt bra. Jag har själv läst den 3 ggr. 

Författare Karin Öckert

Klicka här så hittar du boken på Adlibris

En kärnfrisk familj. Boken handlar om hur familjen Mauritson på grund av äldste sonen Bertrams autism väljer att utesluta mjölk, gluten och socker från maten samtidigt som de börjar motionera. Till deras glädje upptäcker de att inte bara Bertram - utan hela familjen - börjar må bättre. En osund familj med dåliga matvanor har blivit en kärnfrisk familj.

Klicka här så hittar du boken på Storytel

Det började med en trasslig rygg, låg energi och en deppig själ – "så är det ju för kvinnor i klimakteriet". Men vetenskapsjournalisten Maria Borelius gav sig inte så lätt. Hennes envisa sökande efter vår tids viktigaste friskfaktorer har gett henne förnyad kraft. Nu vill hon revolutionera vår syn på hälsa. Här sammanfattar hon sina friskfaktorer, som på olika sätt gör att du blir mentalt stabilare, får bättre hälsovärden, får en stark kropp, och en ny lyster i huden, och kanske också bättre minne.

Vill du bli av med dina ryggsmärtor utan operation??

Se dessa videos med Ryggkirurg Björn Brandt och Lisa Kock om hur du kan bota dina ryggsmärtor med Medicinsk Yoga. Jag kan erbjuda ett fantastiskt Medicinskt Yoga Pass med Lisa, maila mig på [email protected] så mailar jag över information om passet som man kan göra hur många gånger som helst via mobilen, vart man vill, när man vill. Helt suveränt.