Agneta Sjödin

Jag har alltid eftersträvat balans och  hälsa som för mig är en helhet av bra kost, träning, sunda tankar och goda relationer.
Jag är väldigt tacksam över att mina och Pias vägar korsades. Jag fick snabbt stort förtroende för henne och den kunskap hon har utifrån egna erfarenheter. I den scanning hon gjorde kom vi fram till vilka vitaminer och mineraler som skulle bidra till balans och ökat välmående hos mig. Efter att ha följt hennes sammanställning så har jag inte bara känt mig piggar, fått bättre sömn. Min hy, hår och naglar mår fantastiskt och min psoriasis i hårbotten har minskatt radikalt. Min kropp känns mycket mer balanserad både mentalt och fysiskt. Jag mår väldigt bra väldigt många fler dagar i månaden om jag säger så. Jag är i övergångsåldern och även om jag behöver ta östrogen för mina besvär så känner jag att den rätta doseringen av de vitaminer och mineraler jag behövde mer av, har bidragit ytterligare till ökad glädje och livslust.

Mattiaz Björling

Mattiaz Björling

Mattiaz Björling 29 år Artist och medieprofil. Make up artist och Frisör.

 Jag fick diagnosen ADHD som liten. Det blev min superkraft, men åren gick och jag blev ofta sjuk och deprimerad. Jag har alltid haft svårt att stanna upp. Gasen är alltid i botten. Jag lyssnade aldrig på kroppen signaler.

 Jag fick beroendeframkallade mediciner som gjorde så att det blev bra för stunden. In och ut på sjukhus under alla år. Psykologer hjälpte inte heller. I början på 2016 sa min kropp ifrån på riktigt. Hela kroppen svullnade upp av en allergichock. Kunde inte andas. Läkarna gav mig adrenalin och kunde inte förstå vad det kom ifrån? Jag var så trasig. Hade ont överallt. Brakade totalt in i väggen ångest och sömnbrist. Jag var levande och samtidigt död.

Jag blev tipsad om Kropp i obalans. Jag gick in på hemsidan. Bokade en tid. Pia förstod mig och lyssnade. ADHD medicinen skulle jag inte behöva ta.  Detta är för bra för att vara sant, tänkte jag..

 Jag har provat massa olika saker ifrån blåbärs kurer och Fitline innan. Om inte läkaren hittar mina fel och kan rädda mig så kan ingen.  Mina värden var hemska. Började med vitaminerna och bara efter några dagar så vaknade jag till liv igen? Mitt liv blev harmoni och stressen försvann. I mina ögon är Pia den bästa "läkaren" Det är som att vara nykär. Jag kommer gå på vitaminerna livet ut. Jag rekommenderar alla att göra detta! Kommer vara evigt tacksam för att jag blev tipsad om detta. 

 Var inte lika dum som jag och slösa bort pengar och din dyrbara tid på sjukvården. Boka en tid för hälsan skull vi har bara en kropp

Gör något innan det är försent / Mattiaz Björling

Anna Sjöström

Pia, jag mår så mycket bättre och tror egentligen inte att jag mått så bra på måååånga år!! Jag har nog haft brister lite här och där länge fast jag inte förstått det.
Jag är så otroligt tacksam att jag hittade din sida och tog möjligheten att gå till dig. Jag har fått livsglädjen tillbaka, så TACK!

Robin Thyrstedt

Robin Thyrstedt

Mitt namn är Robin Thyrstedt, är född och uppvuxen i Norrköping och jag har tävlat i mountainbike i 13 år.

Dem senaste åren har jag varit aktuell för landslaget och har 8 SM medaljer i bagaget.

När jag sökte hjälp hos "Kropp i Obalans" så var det för att få en jämnare säsong genom att minska sjukdagarna och effektivisera min träning! Redan några dagar märkte jag skillnad på hur min kropp kändes genom bland annat att jag sov mycket bättre än tidigare.

Kan varmt rekommendera en scanning hos "Kropp i obalans" till alla mellan "soffsittare" och elitidrottare!

Med vänlig hälsning, Robin Thyrstedt.

Madelene Nord

Jag har under två års tid haft stora problem med min kropp, och då
framförallt med benen, när jag tränar. Konstant mjölksyra i benen och en
tung och orkeslös kropp är vad jag upplevt på i princip varenda
träningspass, vilket blivit väldigt jobbigt i längden då jag elitsatsar
på min idrott och tränar många timmar varje vecka. Jag har stått still i
min utveckling under en väldigt lång tid och stått och stampat på samma
ställe, enda tills dess att jag fick komma till Pia på Kropp i Obalans.
Redan en vecka efter besöket började det hända saker. Jag fick bland
annat tillbaka min mensturation, vilket jag inte kunnat få själv på över
3 års tid utan extra tillskott av östrogen. Jag började uppleva en annan
form av energi i kroppen och musklerna, en energi jag inte känt på
riktigt, riktigt länge. Så tack så supermycket för hjälpen, det var
verkligen guld värt!!
/Elitsatsande draghundsförare och längdskidåkerska, Madelene Nord

Thomas Eriksson

"Det bästa jag gjort och att få se hur kroppen faktiskt mår. Nu kan jag rätta till felen jag känt och kan må bra igen. Nu kan jag andas ut och en stor sten har lättat från kroppen. En super kanon investering. Varmt rekommenderas"

Camilla Rosswill

"Mår fantastiskt mycket bättre. Jag är piggare och orkar mer och äntligen börjar kroppen och magen fungera som den ska. Vikten minskar o energin är snart tillbaka så som den var förr"

Görel Larsson

Detta är det bästa som hänt mig att ni börjat med scanning. Har mått så dåligt i flera år och åkt in och ut på sjukhus och sprungit hos olika läkare utan resultat. Så kom ni som en blixt från klar himmel och förändrade hela mitt liv. Jag har legat på soffan i flera år och inte kunnat ta mig upp utan att det har känts som att golvet ska ge vika under mina fötter, har inte haft lust att göra något bara sovit och tvingat mig själv att göra matlåda sittandes på en stol åt min sambo. Ja på ren svenska mitt liv har varit ett rent helvete helt enkelt. Så händer detta helt sanslöst att jag skulle få hjälp av dessa härliga tjejer som bara vänder upp och ner på mitt tragiska liv. Känns helt otroligt att jag just nu håller på att starta eget cafe´och kan vara ute bland folk som jag absolut inte kunde förr. Är så tacksam för detta så det finns inte ord för det. Ni som inte har gjort denna scanning ännu gör det ni har ingenting att förlora utan det kan bara bli bättre. Rekommenderas verkligen/ Görel Larsson