Mattiaz Björling

Mattiaz Björling

Mattiaz Björling 29 år Artist och medieprofil. Make up artist och Frisör.

 Jag fick diagnosen ADHD som liten. Det blev min superkraft, men åren gick och jag blev ofta sjuk och deprimerad. Jag har alltid haft svårt att stanna upp. Gasen är alltid i botten. Jag lyssnade aldrig på kroppen signaler.

 Jag fick beroendeframkallade mediciner som gjorde så att det blev bra för stunden. In och ut på sjukhus under alla år. Psykologer hjälpte inte heller. I början på 2016 sa min kropp ifrån på riktigt. Hela kroppen svullnade upp av en allergichock. Kunde inte andas. Läkarna gav mig adrenalin och kunde inte förstå vad det kom ifrån? Jag var så trasig. Hade ont överallt. Brakade totalt in i väggen ångest och sömnbrist. Jag var levande och samtidigt död.

Jag blev tipsad om Kropp i obalans. Jag gick in på hemsidan. Bokade en tid. Pia förstod mig och lyssnade. ADHD medicinen skulle jag inte behöva ta.  Detta är för bra för att vara sant, tänkte jag..

 Jag har provat massa olika saker ifrån blåbärs kurer och Fitline innan. Om inte läkaren hittar mina fel och kan rädda mig så kan ingen.  Mina värden var hemska. Började med vitaminerna och bara efter några dagar så vaknade jag till liv igen? Mitt liv blev harmoni och stressen försvann. I mina ögon är Pia den bästa "läkaren" Det är som att vara nykär. Jag kommer gå på vitaminerna livet ut. Jag rekommenderar alla att göra detta! Kommer vara evigt tacksam för att jag blev tipsad om detta. 

 Var inte lika dum som jag och slösa bort pengar och din dyrbara tid på sjukvården. Boka en tid för hälsan skull vi har bara en kropp

Gör något innan det är försent / Mattiaz Björling