Sofia Bergk

”I maj 2018 brakade jag med dunder och brak in i den där berömde väggen. Jag var uttömd på energi, orkeslös, kraftlös, utmattad, deprimerad, ångestfylld och skamfylld. Det enda jag ville var att sova, sova, sova. Men förutom psykiska symtom hade jag dessutom märkliga fysiska symtom. Jag hade sår i mungiporna som inte läkte. Jag hade eksem och utslag över hela kroppen. Jag hade ständig molande huvudvärk. Jag kände mig svimfärdig mest hela tiden och jag hade en märklig känsla av att jag liksom inte var i min egen kropp…

Jag blev sjukskriven och fick ta alla möjliga blodprover för att kolla upp hur det stod till. Men jag blev minst sagt förvånad när jag fick provsvaren och läkaren menade på att alla mina värden såg strålande ut. Enligt läkaren så fanns det absolut inga brister på något sätt som kunde förklara alla mina symtom.

Jag har alltid varit en sökare och min magkänsla sa mig att det här inte kunde stämma. Så jag fortsatte att ivrigt söka efter alternativ. Och det var då jag hittade Pia på Kroppiobalans! I dag är jag så otroligt tacksam över att jag fick kontakt med Pia!

Tack vara Pia och hennes fantastiska apparat Es-Teck Scanning så fick jag svart på vitt att jag hade flera stora brister i kroppen. Redan två veckor efter att jag börjat ta terapeutiska doser av kosttillskotten som Pia rekommenderat mig så märkte jag makalösa förändringar – min energi kom tillbaka, jag orkade mer, huvudvärken försvann, såren i mungiporna läkte, den otäcka känslan av att känna mig svimfärdig och utanför min kropp försvann! Mitt sinne kändes lättare! Det var som sådan total skillnad! 

Tack vare Pia och hennes fantsiska behandlingsmetod så har jag kunnat förverkliga en stor dröm som jag tidigare knappt vågade drömma om! I dag har jag startat företaget The Tapping Heart AB och jag är i dag utbildad till Livsstilscoach, kostrådgivare, mindfulnessinstruktör och EFT (Emotional Freedom Techniques) som kan sänka stressnivån och läka minnen. Jag har insett att vi behöver ha ett holistiskt tankesätt för att hitta vägen till ett långsiktigt välmående. Om du vill läsa mer om EFT och hur det kan förändra ditt liv så är du välkommen att besöka min hemsida:
www.thetappingheart.se                                                  Foto:Emelie Bernborg
Varma hälsningar

Sofia Bergk”