Öppettider i Tyresö för köp av kosttillskott

Är vi INTE i lokalen? Behöver du kosttillskott, beställ via www.kroppiobalans.se/webshop fri frakt på beställning över 300 kr

Bor du i närheten av lokalen eller helt enkelt har vägarna förbi och hellre vill hämta dina kosttillskott? Då behöver du inte lägga in beställningen i webshopen. Kom ner till lokalen så gör vi upp betalningen på plats. Knacka på dörren så hjälper jag dig. Förbered dig gärna vad du behöver. Om det inte finns passande tid nedan så är webshopen alltid öppen. Ofta arbetar jag på andra orter och besöker även företag. Viss reservation för ändringar då avbokningar med kort varsel kan göra att jag inte finns i lokalen nedan tider. 

För det ska bli enklare för dig att veta när jag finns i lokalen så lägger jag ut lite tider nedan:   

Just idag är det plattläggning utanför så gången till ingången är bommad med staket. Gå runt huset förbi pizzerian och Klipphörnan och gå in genom vårdcentralens dörr, gå igenom där , ut genom utgången och där kommer ni rätt. Hittar ni inte, fråga efter Folktandvården, det vet alla här vart det ligger. Det är lite bökigt nu men ska bli bra när det är klart.

 23 April kl 8,45-18,00

 24 April kl 8,45-17:00

25  April kl 8,00-16,45

26  April kl 8,45-15,00

28 April kl 8,00-14,00

 Påskveckan är vi inte i Tyresö men webshopen är öppen

 

Webshopen är öppen varje dag hela året med några få undantag.