400 kr - Galet Bra! Medicinsk Yoga Online med Lisa - Gör det så ofta du vill via Zoom tom 20221231

Endast 400 kr för obegränsad Medicinsk Yoga online t.o.m 20221231. Ett magiskt Pass inspelat via zoom, se det via dator, mobil eller surfplatta! 
Jag som mäter vet att Yoga ger stora resultat för hälsan. Inte om man gör det någon gång i veckan utan en stund varje dag eller åtminstone 3 ggr varje vecka. 
Jag vet att många av er inte vet vart ni ska börja, många får inte till tiden, många tycker det är flummigt, svårt välja Yogaform, inte bekväm att ligga på matta bredvid andra. Ja, det finns många ursäkter som jag nu hittat en suverän lösning på. Ett Terapeutisk Medicinskt yogapass som alla kan utöva på sin egen nivå. Ett pass som går igenom hela kroppen. Rörelserna är långsamma för att känna in kroppen, andas rätt och få musklerna att slappna av. Detta pass ger enorma resultat på hälsan och balanserar hela ryggraden, alla våra körtlar, hormoner, ångest, psyket, körtlar, hjärt o kärlproblematik, inre stress, tarm, sömnproblem, depression, spänninga, mjukar upp våra muskler mm. Du gör detta själv, i din ensamhet, du kan göra detta varje dag om du vill, när det passar, vart du vill, när du vill. 

För endast 400 kr har du tillgång till passet som utförs via Zoom på din surfplatta, mobil eller dator och du kan göra passet varje dag om du vill. Ett riktigt bra Medicinskt Yoga Pass, inspelat av ett Yoga Proffs. Hon har gjort detta exklusivt till mig och mina kunder.  Lisas man är Ryggkirurg och kan precis allt om ryggar och han rekommenderar hellre Medicinsk Yoga i första hand än operation och smärtstillande.
Passet är på ca 1 timme, länken kostar 400 kr och då har du tillgång till passet med Lisas videohandledning. Länken som skickas ut får ABSOLUT INTE mailas vidare. Däremot om du har en vän som också vill kunna göra Yogapasset så går det bra att beställa en länk via köpknappen.

400,00 kr