Nyponpulver - Litomove 200g

Litomove Nyponpulver, 200 g

Litomove

  • Pulver från handplockade nypon
  • Med Rosenoider och naturligt rik på vitamin c
  •  Utan kärnor för mer koncentrerat pulver

Ett koncentrerat kärnfritt pulver av handplockade, vildväxande nypon som bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder.

Livtomove är ett kärnfritt pulver av handplockade, vildväxande nypon som bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder. 

Litomove är ett kosttillskott av vilt växande nypon från södra Chile som inte utsätts för någon besprutning. De handplockas och efter skörd bearbetas nyponen i en skonsam process för att bevara ingrediensernas egenskaper i Sverige där även slutförädlingen av pulvret sker.

Nyponpulver bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder. Rosenoider® är ett samlingsnamn av nyponets aktiva ingredienser: karotener, flavonoider, triterpensyror, galaktolipider. Nypon naturligt rik på vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning, vilket har betydelse för broskets och benstommens normala funktion.
Strandnyponpulver (Rosa Canina L)
Pulver: 1 dosmått (2,5g) dagligen. Pulvret kan blandas med vatten eller juice, strös på yoghurt, filmjölk eller liknande. Nyponpulvret tål ej uppvärmning.

 

 

 

299,00 kr